Followers

nak bercerita sikit :/,:)

cerita 1 :
hello kawan kawan . yeah . ! sudah sebulan lebih saya cuti , sudah smpai masanya saya pulang ke jengka :/
oke ini tek seronok ponn ! hummmm . saya baru je seminggu dengan mak saya , dah nak kena jauhjauh balik even rumah tak jauh . tp saya dah msuk bljr nnti kompom lah bz kan ? susa nak balik lah ape la kan ?
memandangkan saya nak balik jengka .saya terpaksa la memacking sume barang-2 kann ?
untuk sem 3 nih saya duduk luar yee .kena bayar sewa rumah bagai lah nnti kann ?


semangatkan saya nak balik jengka ? hehe . takde lah semangat sangat , saje nak packing awal-2 . nnti takde lah mglabah sgt nak pcking kan ? pcking awl-2 boleh lah pk sal lain pulakk kan? nih pon belum hbs kms lagik . ade lagik tak kemas lah . kalau boleh . sume bnda saya nak bawak kan ? hehe . ape pon tak boleh :D


cerita 2 :
seterusnya . saya nak story sikit pasal budak ini . ini anak buah saya yang paling rapat dengan saya . kami nih kira macam bestfriend ! even saya macik(dia pgel maksu oke ) dia . kami macam kawan rapat . kalau jumpa . mesti kiteorang bdua bkpit jea :D . oke nama dia fateen nurnadhira . cantikkan nama dia . tp pgel YA jea , haha . ttao lah sal ape pgel dia mcm tuh . dari kecik lagik pangel dia macam itu :D ,


now budak ya ni tgh SPM , so maksu nak wishh , hope  jawab semua soalann . maksu tahu ya boleh . ! jgn tido lebih ! igt tuhh . hehe . tp time exam kalau tak boleh sgt jawab , buat macam maksu . tido dlu :D . hehe .
maksu nak balik jengka dah . cuti sekolah ya msti bosan kan tade masu ? haha . ehh . terima kasih ya sbb tgkp kan gmbr yang cntik ini 

cerita 3:
haaa . cerita ape pulak nih? haha . oke saje je share dgn korang laaa . igt lagik tak . sara pernah update sal sara ptong rmbut ? okeee . rambut sara dh makin pnjg . cpt kan rmbt sy pnjg .rmbt saya mmg cpt pnjg . tu pasal tak bape nak heran lah kan if ptg rmbt . hikhik . 



amacam oke tak rmbut sara bila dia dh pnjg sikit ? haha . tah pape kann? tak cntik ponn  sbnrnye  , saje nak tanye kan? ape pon saya tak sbr nak tgu rmbut ni pnjg . wooot :D




itu lah sedikit cerita yang saya ingin kongsi . tidak menarik mane ponn saje untuk suka suka . harap anda semua suka terima kasih . jika suka just tekan button like tuh ty :) 






2 comments:

  1. da comey da rambut dy.. :D

    taya potong pendek sgt .. cam ni pun da cmey.. :D

    ReplyDelete