Followers

selamat pengantin baruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :>

hai semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! finally sara dipahang , baLik ruma dh . hihih , dua minggu dOk umah kakti kat sg buLoh yeyeye . haaaaaaaaaa , dapat laa jumpe Ain , tp skjp je , but its okay , at least dapat gok jumpe , hehehe .. ehh ape kena mengena dengan selamat pengantin baru ni ? ok first congrate too abg saya n  psangannye k.wani yg sudah pon menjadi raja sehari , wahhh seronoknyee ! , bilaa Lak saya :p . gatal , muehehehe , caLon takdok lagi ,gane uh ? hahaha . mcm 2 berlaku time majlis berlangsung , nak saya cerita ke ? takpe laaa :P .. malas jugak pon nak taip kan . hehe , ape ponn takleyyy .. ok dah takde idea , bOleh tak lari tajuk ? sbb tajuk tu dah tade ape nak cite , kikikiki . bolehhhhhhhhhh ye ?
hehehe , ok mcm ni ceritaa dia , hahaha , pape tah .. time saya kt uma kakti time tu laa saya melepak  dengan anok buah saya patengggggggggggg (fateen,ya) , ok lagi senang panggil Ya je la , hahhaa . pelik ye , ok abaikann , ermmm , kiteorg tk jalan sgt , al maklum laa Ya keje , jadi teacher , ececececececcece , ajar tambah tolak . hahaha , naissssssssssssssskan ? hehhe .satu hariii tu ade laaa kami kua , dating bedua .. g makan2 jenjalan n karOk je ! ,, hehehe .. tak gi mane2 pon .. duit pon tak ramai nak jenjalan sgt kan .. hehe . lagik2 okeyyyyyyyyyyyyyyyy korang , result pon dah kuaa , ok bese jee result saya :> .. Ya dekan  ok ! congrate Ya , ! hehehe . ok , saya tkde ape2 dah kot nak citeee , heee tgok laa gambor ni haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. hhe
maaf la pengapit pompan tak nampak

ayah, abg, k.wani, mak, saya :)
pateng
haziq galah :D
fateennnnnnnnnnnnnn

video
okkk last jangan gelak k ? hahaha , saje gedik upload . :>,time saya karoke , sedikit sakai yeeeeeeeeeeeee :D




No comments:

Post a Comment